06-57330025     Carinavansenten@GMAIL.COM


Coaching/training technieken


Met deze verschillende technieken gaan we jouw kwaliteiten en talenten ontdekken, jouw faalangst overwinnen, negatieve ervaringen verwerken en ruimte creëren voor positieve gevoelens. Gevoelens van verdriet en rouw een plek geven, (echt) scheiding verwerken en begrijpen. Leren ontspannen en op een creatieve wijze uiting geven aan gevoelens.Met deze coaching/training technieken voor kinderen/jongeren is er de ruimte om te praten over zaken die zij belangrijk vinden en hen bezig houdt. Vaak brengt het verhelderende inzichten als iemand ''naast ze staat'' met hen mee kijkt en denkt.                                                           Ik werk met de onderstaande technieken


De Wensboom - visualisaties - kids 'skills - Creatieve werkvormen , zoals tekenen, kleien

Systemisch werk - genogram - collage maken - Overgangsobjecten (hand) pop of knuffel

Delenwerk - (topdog-underdog) - Angerwork - helende gedichten

Bejegeningsmethode (de Axenroo) - Herinneringsboek / box -Helende gedichten methode                                    Meer informatie

Coaching/training

Zorg er voor dat uw kind een positieve houding ontwikkelt, laat het de wereld ontdekken op een veilige manier, zo dat het later met beide voeten stevig op de grond staat.

Tip voor ouders/verzorgers

Laat uw kind zelfstandig oefenen: respecteer zijn/haar werkritme en geef het alle tijd om na te denken. Wees zelf niet te ijverig.

Tip voor ouders/verzorgers

Ontwikkelen moet plezierig zijn, kinderen kunnen dat niet alleen, het gaat ook niet vanzelf, daar hebben ze ons bij nodig.